VIRGINITY

__.::OUR-ADVERTISER::.__

  


CHAT BOX


200
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » HOBBY & ENTARTAINMENT » Music - Video - Movie » Lagu-lagu Sunda (Lagu-lagu Sunda)
Lagu-lagu Sunda
virginDate: Tuesday, 09 June 2009, 8:49 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: WEB Master
Messages: 328
Status: Offline

" Sorabi Bandros - Aci Jessica "



Lirik lagu :




Satengah dua janari
Sabada sholat tahajud geus biasa
Terus marud kalapa lagu anger
Keur neangan eusi beuteung

Kieu geuning dagang sorabi
Marud ngagasrok keur dagang subuh haraneut
Nandakanan Laris jam tujuh
Boga bekel beas dua kiloeun

Teu jadi artis sinetron ge bae
Teu jadi penyanyi tenar ge bae
Teu jadi artis sekertaris ge wios
Teu jadi istri pajabat ge wios

Saukur hayang hirup cukup
Rumah tangga nu bahagia

Behna mah geuning sanasib
Akang ge marus ngagasrok kalapa ngadonan bandros
Atuh sugan arurang teh jodo
Ambeh bisa ngadonan duaan

Akang ngagasrok
Nyai nu nandean
Akang nu ngesang
Nyai nu baraseuh

Alus kalapana
Kentel cipatina
Gawe duaan mah ngareunah pisan
Yu urang kabale nyungcung

Hayu urang papada sing kompak
Ka panghulu niat akad nikah
Rumah tangga nu sakinah
Mawadah warohmah

Mun dipareng boga katurunan
Muga boga anak nu soleh
Sarakola sing junun nu pinter
Elmu tungtut dunya siar







 
virginDate: Monday, 15 June 2009, 8:43 PM | Message # 2
Generalissimo
Group: WEB Master
Messages: 328
Status: Offline

classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'

codebase='http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701'

standby='Loading Microsoft Windows Media Player components...' type='application/x-oleobject'>











 
Forum » HOBBY & ENTARTAINMENT » Music - Video - Movie » Lagu-lagu Sunda (Lagu-lagu Sunda)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:







Copyright MyCorp © 2020